UPDATE Agresiunea a avut loc în fața cancelarie, femeia fiind înjunghiată în abdomen. Agresorul are 22 de ani și se numește Nițescu Mihai Alexandru. Este fost elev al unității de învâțământ și fusese exmatriculat anterior. Tânărul era în stare avansată de ebrietate. Cuțitul a fost găsit pe jos, în fața cancelariei.

UPDATE Profesoara înjunghiată are 43 de ani și predă matematică. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, fiind stabilă hemodinamic

Un profesor a fost înjunghiat, marți în jurul prânzului, la un liceu din Ploiești.

Conform Serviciului de Ambulanță Prahova, incidentul a avut loc la Liceul Spiru Haret din Ploiești, iar medicii intervin cu ambulanța de terapie intensivă mobilă.

Conform Ralucăi Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, cadrul didactic a fost înjunghiat în abdomen de un tânăr. Agresorul a fost reținut de jandarmi. Se pare că agresorul este elev al liceului, cunoscut cu probleme de comportament.

 

Articolul precedentAnchetă la spitalul Sinaia după ce mama unui copil a reclamat că medicul a uitat un tifon în corpul fiicei sale
Articolul următorCe “arsenal” avea asupra sa agresorul profesoarei de la Liceul Spiru Haret din Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.