Au fost identificate și legitimate 61 de persoane și au fost

16 polițiști de siguranță publică, de investigații criminale, rutieri și luptători de la S.A.S. au acționat  în zona Parcului „Tineretului” – Sala Sporturilor „Olimpia”, pentru combate faptele de tulburare a ordinii și liniștii publice, a cerșetoriei, comerțului stradal ilicit și a consumului de băuturi alcoolice în locuri publice

În zona Parcului „Tineretului” – Sala Sporturilor „Olimpia” a fost organizată o acțiune cu efective mărite pentru pentru a  combate faptele de tulburare a ordinii și liniștii publice, a cerșetoriei, comerțului stradal ilicit și a consumului de băuturi alcoolice în locuri publice, anunță IJP Prahova, într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, la acțiune au participat 16 polițiști (de siguranță publică, de investigații criminale, rutieri și luptători de la S.A.S.).

Au fost identificate și legitimate 61 de persoane și au fost controlate 45 de autoturisme și societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3730 lei

 

Articolul precedentVIDEO Prahova, amenzi pentru șoferii care vorbesc la telefon
Articolul următorLupii își iau adio de la ”căpitan” !Ultimul meci al lui Claudiu Tudor în tricoul Petrolului Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.