Familia lui Mohammed Albaghli, omul de afaceri din Kuweit, dispărut în România, în zona Cheia din judeţul Prahova, în 2015, a ridicat recompensa oferită pentru cine furnizează informaţii care să ajute la găsirea bărbatului de la 500.000 de euro la 1 milion de euro. Recompensa este valabilă doar o lună.

„Pentru o mai multă încurajare şi simulare, în vederea obţinerii de ajutor pentru a afla ce s-a întâmplat cu tatăl nostru, pe perioada unei singure luni, luna august, recompensa va fi ridicată la suma de 1 milion de euro care va fi oferită oricărei persoane care oferă informaţii de natură să ducă la găsirea tatălui nostru”, a anunţat familia.

Oamenii vor să afle ce s-a întâmplat cu tatăl lor, care a fost văzut ultima dată în satul Cheia, din judeţul Prahova, pe 5 august 2015. Eforturile autorităţilor de a-i da de urmă bărbatului nu au avut succes.

„Până acum nu avem un răspuns clar despre acest lucru, astfel încât familia să fie liniştită şi să ştie ce s-a întâmplat cu el, astfel încât să se împace cu soarta. Vrem să ştim doar ce s-a întâmplat, pentru demnitatea lui şi ne dorim să găsim o soluţie pentru acest caz umanitar”, declara în aprilie 2018 ambasadorul Kuweitului

Milionarul Mohammed Albaghli, de oirigine kuweitiană, a dispărut în data de 5 august 2015, ultima oară fiind văzut în satul Cheia din judeţul Prahova. Aici, Mohammed Albaghli are o casă de vacanţă, iar când a fost văzut pentru ultima dată pleca la plimbare.

„Ne punem întrebarea cum de într-o localitate aşa de mică, precum Cheia, cu câteva sute de locuitori, unde toţi se cunosc între ei, nu s-a găsit niciun indiciu şi nu a fost rezolvat acest caz, iar în oraşe mari, cu milioane de locuitori, se găsesc făptaşii şi se rezolvă cazurile? Credem că investigaţiile trebuie să se concentreze pe localitatea Cheia şi în special pe locul de unde a dispărut fratele meu. De la Cheia să se pornească spre alte locuri”, declara, anul trecut, Ibrahim Albaghli, fratele bărbatului dispărut.

De atunci, autorităţile române şi kuweitiene au participat la investigaţii însă, potrivit familiei bărbatului, fără niciun rezultat.

 

Articolul precedentTragedie în comuna prahoveană Tinosu. Copil în vârstă de un an și trei luni, găsit spânzurat cu un cablu TV
Articolul următorTrafic blocat pe DN1 la Nistorești din cauza aluviunilor ajunse pe carosabil VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.