Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică vor avea loc în weekend, la Ploiești, la Sala Sporturilor Olimpia. Președintele Federației Române de Gimnastică, Andreea Răducan, a anunțat că la competiție s-au înscris 75 de concurenți români.

Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică se vor desfășura în perioada 12-14 octombrie 2018, la ,,Sala Sporturilor Olimpia” din Ploiești, evenimentul fiind organizat de Federația Română de Gimnastică, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic Român, fiind susținut de Consiliul Județean Prahova.

Campionatele vor debuta vineri, 12 octombrie, ora 15:00, cu un concurs masculin. Sâmbătă,13 octombrie, ora 16:00 – 18:30, are loc concursul feminin, iar duminică,14 octombrie, ora 10:00 -13:00, este programată finala pe aparate.
Intrarea este gratuită, potrivit organizatorilor

Articolul precedentAccident pe DN1, zona Băicoi
Articolul următorPercheziții la hoții din Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.