Șapte autovehicule, între care o ambulanţă care transporta doi pacienti la Bucureşti, au fost implicate într-un accident rutier produs, marţi, pe DN 1, în localitatea Băneşti din judeţul Prahova. În urma impactului, şoferii din două dintre autovehicule au fost transportati la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc în localitatea Băneşti, între Ploieşti şi Câmpina.

Șapte autovehicule, între care şi o ambulanţă privată, s-au ciocnit între ele, în urma impactului doi dintre şoferi fiind răniţi şi transportaţi la spital.

ISU Prahova anunță că în cele opt autovehicule implicate se aflau 15 persoane. Doi dintre ei erau pacienți transportați la București de o ambulanță privată din Hunedoara

De la ora 11.00, circulaţia rutieră pe sensul de mers Braşov-Ploieşti a fost deviata prin localităţile Urleta şi Băicoi.

Articolul precedentIncendiile din Ploieşti nu au fost stinse. Monoxidul de carbon, la valori aproape de limita maximă
Articolul următorAmănunte cutremurătoare în cazul incendiului de la Urban ICIM! Depozitul ”fantomă” de la Ploiești| VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.