Astăzi au fost finalizate lucrările de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat pe DN1, km 135+332, localitatea Azuga, județul Prahova și s-au ridicat restricțiile de circulație pentru vehiculele având masa totală maximă admisă (MTMA) mai mare de 7,5 tone.

Termenul estimat de finalizare a fost anunțat pentru 15.12.2021, însă, datorită ritmului de lucru susținut al antreprenorul, s-a realizat încheierea reparațiilor mai devreme. Circulația vehiculelor rutiere între Ploiești și Brașov se va desfășura pe DN1, conform reglementărilor legale în vigoare (O.M.T. – M.A.I. nr. 647 – 127/2016 privind introducerea restricției de circulație pentru vehiculele rutiere cu mtma ≥ 7,50 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane pe DN1 (E60), sectorul București-Ploiești-Brașov și O.G. nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, cu modificările și completările ulterioare).

Articolul precedentCNSU introduce excepții care vor permite accesul în instituțiile publice și mall-uri, pentru anumite persoane care nu sunt vaccinate ori trecute prin boală
Articolul următorNoi reguli la biserică! Ce norme sanitare trebuie respectate la slujbe