Scandal monstru la o societate a Primăriei Ploiești! Se aduc acuzații grave | VIDEO
Scandal monstru la o societate a Primăriei Ploiești! Se aduc acuzații grave | VIDEO

Scandal monstru la o societate a Primăriei Ploiești! Se aduc acuzații grave | VIDEO

Paznicii din cadrul societății Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești au protestat  luni, 22 octombrie, în curtea instituției!

Angajații susțin că au luat această decizie după ce conducerea SGU a anunțat că organizează licitație pentru contractarea unei societăți private care să asigure paza. Astfel, cei aproximativ 90 de paznici  vor fi relocați la alte sectoare, inclusiv la “Spații Verzi”.

În plus, oamenii sunt nemulțumiți că în continuare nu își primesc salariile la timp, la ora actuală fiind cu întârziere la salariul din luna septembrie și la avansul pentru octombrie. Totodată, aceștia sunt nemulțumiți și de condițiile de muncă și spun că în ultimii opt ani de zile au primit ca echipamente doar veste și fluiere.

În replică, directorul Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești, Cristi Schiopu, susține că  faptul că externalizarea serviciului de pază ar însemna, de fapt, o scădere a cheltuielilor. Potrivit acestuia, reducerea costurilor ar fi semnificativă.

Totodată, Șchiopu a precizat că angajații de la pază nu vor fi dați afară, ci vor fi relocați la cerere, în funcție de calificarea fiecăruia, la alte sectoare de activitate, cum ar fi spații verzi sau departamentul tehnic.

La protestul de astăzi iau parte doar angajații care erau în timpul liber, ceilalți fiind la program.

Articolul precedentS-a deschis dosar penal în cazul copilului de doi ani din Prahova care a murit din cauza meningitei
Articolul următorSpitalul Județean Ploiești a fost dotat cu un RMN. Cum arată cea mai nouă secție modernizată |FOTO