După pauza forţată determinată de pandemia de , activitatea de pe Hipodromul Ploieşti se va relua în acest weekend, duminică urmând să fie organizată cea de-a doua reuniune oficială de trap din 2020!

Din păcate, ştiute fiind restricţiile impuse de autorităţi, nu va putea fi o reuniune deschisă publicului larg, accesul în incinta hipodromului urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfăşurarea curselor şi altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii turfului să poată urmări, totuşi, reuniunea din 7 iunie, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi urmărite cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 10.00, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

Altfel, amatorii de pariuri vor avea, din nou, prilejul să-şi încerce norocul sau… cunoştinţele în zona turfului şi să parieze pe caii favoriţi, cu menţiunea că o vor putea face doar online, pe www.efortuna.ro, agenţiile fiind, deocamdată, închise din cauza pandemiei de . Ca o noutate, cursele vor putea fi urmărite live video, nu numai în România, ci în mai multe ţări europene, pe site-ul oficial al casei de pariuri.