Fanii Petrolului Ploiești au reacționat după ce au aflat prin intermediul paginii de Facebook a clubului ploieștean că marți va avea loc  o ședință în care să fie desemnat un nou reprezentant al Asociațiilor Susținătorilor în locul lui Cristi Vlad.

Astfel, după o lungă perioadă de timp, suporterii din toate colțurile stadionului Ilie Oană au emis un comunicat de presă comun, ceea ce arată că în acest moment putem vorbi din nou de unitate în rândul suflării galben-albastre.

”Un parteneriat cum altul nu-i.

Am plecat din nou la drum, de la zero, în 2016.Anul următor ni s-a alăturat Veolia, un partener de nădejde. Am crezut că va fi bine şi a fost, nu-i aşa, pentru că am promovat succesiv în Liga a treia şi apoi, în anul imediat următor, în Liga a doua.Parteneriatul celor trei, suporteri, foste glorii şi Veolia, a funcţionat câteodată mai bine, câteodată mai puţin bine.Uneori părerile noastre, ale suporterilor, au contat puţin sau deloc, alteori nici nu am fost băgaţi în seamă, dar cu toate acestea, drumul Petrolului, până cu puţin timp în urmă, a fost unul ascendent deşi, după mai bine de doi ani de la naşterea acestui parteneriat, clubul Petrolul Ploieşti este extrem de departe de ceea ce înseamnă un club profesionist.
Problemele din ultimul timp, cauzate de lipsa de rezultate pe plan sportiv, au făcut ca acest parteneriat să scârţâie şi mai mult şi au dus, în mod justificat la demisia lui Cristi Vlad din funcţia de președinte al clubului, fapt care a lăsat Asociaţia Petrolul 52 fără Delegatul membrilor Asociaţilor Susţinători.
Cum tristeţea apropiatei nepromovări şi a iminentului eşec al Petrolului nu erau de ajuns aflăm azi, cu stupefacţie, dintr-un comunicat postat azi de către club pe Facebook, că mâine sunt convocaţi membrii asociaţi susţinători! La ora 14, la Bucureşti!
Putem să fim prezenţi sau nu, nu contează, şedinţa, de o formă sau alta, se va ţine!
Ceea ce este extrem de clar, e că nu am fost, nu suntem şi nu vom fi niciodată de acord cu acest mod de lucru.Neprofesionist, neelegant, nefericit.
În consecinţă, reprezentanţii suporterilor, membrii asociaţi susţinători, nu vor fi prezenţi la această convocare.
Rămânem în continuare deschişi oricărui dialog în condiţiile unui profesionalism care întârzie să apară, problema desemnării Delegatului membrilor asociaţilor fiind imposibil a fi rezolvată într-un mod amatoristic, de pe o zi pe alta.

C-aşa-i la Ploieşti! Un parteneriat cum altul nu-I!”, se arată scris într-un comunicat comun emis de suporterii aflați la cele două Peluze și de cei aflați la Tribuna 2.

Articolul precedentRestricții pe DN 1A, timp de două zile, pentru lucrări la carosabil
Articolul următorPercheziții în Prahova și în Ilfov la persoane bănuite de furturi din locuință