Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumirescu, a reacționat dur la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, după ce Realitatea TV a fost sancționată de CNA, cu întreruperea emisiei timp de 10 minute, pentru modul în care a dezvăluit tot ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei, informații despre mitingul diasporei din 10 august și despre intervenția dură a jandarmeriei.

”Sancționarea Realitatea TV, un pas necesar pentru Liviu Dragnea în aspirația sa de a deveni dictator.

Suspendarea emisiei postului de televiziune Realitatea TV este o măsură demnă de regimurile dictatoriale din America Latină, la care liderul PSD se raportează admirativ. Dictatorii știu prea bine cum să își înlăture prin forță criticii și a inamicii politici, dar și cum să își lărgească baza de putere prin nepotism și corupție sau cum să creeze un inamic public comun și o ideologie pentru a se legitima.
Liviu Dragnea nu este însă nici acceptat sau recunoscut de liderii UE sau ai unor state democratice cu care România are relații politice și economice sudate, dar nu este nici acceptat în clubul marilor dictatori. Chiar dacă sancționarea Realitatea TV pare un pas necesar pentru ca Liviu Dragnea să își îndeplinească aspirația de a deveni dictator, timpul îi joacă feste. Alegerile bat la ușă, iar românii vor avea o opțiune corectă, pentru democrație și pentru garantarea libertății de exprimare. Românii sunt de partea Realitatea TV!”, a scris senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, pe pagina personală de Facebook

Articolul precedentNoua avangardă U21 de la Petrolul Ploiești
Articolul următorA treia victimă a gripei în Prahova: un tânăr de 19 ani!