Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești și-a reluat activitatea cu publicul, fiind respectate măsurile pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Măsurarea temperaturii celor care intenționează să intre în sediile SPFL Ploiești și respectarea regulilor de distanțare socială sunt numai două dintre măsurile dispuse de SPFL Ploiești pentru limitarea răspândirii Covid-19. Purtarea măștii în sediu este obligatorie.

„Începând de astăzi, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a reluat relația cu publicul. Mai multe persoane s-au prezentat încă de la ora 08.00, în special pentru declarările auto. În toate sediile se va proceda la măsurarea temperaturii tuturor persoanelor, nepermițându-se accesul celor care înregistrează o temperatură de peste 37,3. În plus, au fost implementate o serie de măsuri pentru respectarea distanțării sociale”, a anunțat Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploiești.

Potrivit datelor postate pe site-ul instituției, „activitatea Biroului Auto se va desfășura în două locații. La sediul de pe Bulevardul Independenței, nr.16, se vor efectua toate lucrările, mai putin cele specifice radierilor auto, care se vor efectua, pe loc, în locația din str. Basarabi, nr.5. Încasarea impozitelor și taxelor locale se va face în casieriile situate în locațiile din str Basarabi, nr.5, Șoseaua Vestului, nr.19, și Piața Eroilor nr 1”.

Totodată, începând cu ora 08.00 a fiecărei zile de lucru, din două în două ore, se va proceda la igienizarea și aerisirea incintelor timp de 15 minute, perioadă în care nu va fi permis accesul în sedii.