Sâmbătă seara în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, autoturismul pe care îl avea staționat în dreptul locuinței, a fost acroșat de un alt autoturism, conducătorul acestuia părăsind zona după producerea avariilor.

În urma verificărilor efectuate,  conducătorul auto a fost identificat și depistat ca fiind un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Cornești, care figurează în bazele de date cu permisul de conducere anulat.

Totodată, cu ocazia testării cu aparatul etilotest a bărbatului, acesta a indicat valoarea de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Având în vedere aspectele constatate, fața de bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentIncendiu la un transformator electric din Ploiești
Articolul următorMiron Mitrea, despre majorarea pensiilor: Cred că ar trebui să se sape să vadă dacă nu se poate da mai mult