Șofer depistat băut la volan de două ori în aceeași seară pe DN1, în Prahova. Un șofer din Drobeta Turnu Severin s-a răsturnat cu mașina pe DN1, la km 61+500, în jurul orei 03.10, în afara comunei Târgșorul Vechi. Autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Au rezultat doar pagube materiale. Testat cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,94 mg/l.

În jurul orei 22.55, același șofer, în vârstă de 41 de ani, a mai fost depistat de către polițiștii din Sinaia cu o alcoolemie de 0,99 mg/l.

Șofer depistat băut la volan de două ori în aceeași seară pe DN1, în Prahova. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice după ce a consumat băuturi alcoolice și pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care avea suspendat acest drept.

Articolul precedentAccident grav în zona localității Fulga. O persoană și-a pierdut viața
Articolul următorBărbat, decapitat de tren, la Măneciu, în Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.