Polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene – D.N. 1B care au acționat pentru identificarea autoturismelor care efectuează transport ilegal de persoane au depistat, pe raza localității Bucov, trei autoturisme cu care existau indicii că s-ar fi efectuat transport de persoane contra cost.

În acestea au fost găsiți, într-adevăr, mai mulți pasageri, care erau transportați pe ruta Ploiești – Bucov. Conducătorilor auto le-au fost întocmite procese-verbale de depistare. Polițiștii i-au informat, însă, că dacă abaterea se repetă, vor fi sancționați conform prevederilor legislației în domeniu.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, aplicând, potrivit bilanțului prezentat de IJP Prahova, 43 de sancțiuni contravenționale (20 pentru viteză excesivă), în valoare de 14.485 lei. Oamenii legii au reținut și un permis de conducere.

Articolul precedentStrăzi din Ploiești, inundate după o ploaie torențială | VIDEO
Articolul următorFOTO 2000 de spectatori la reuniunea hipică de la Hipodromul Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.