Ramona Săcărin, mama adoptivă a Sorinei, este de fel din Câmpina, unde părinții ei dețin două proprietăți!

Astfel că fetița care a fost luată cu forța din casa asistenților maternali din Baia de Aramă în toată această perioadă tensionată în Prahova! 
Timp de trei zile, Sorina a rămas împreună cu noua sa familie care a încercat din răsputeri să o țină departe de vâlva creată din cauza adopției controversate.
Elena Vasilache, mama Ramonei, a povestit că atâta timp cât Sorina a rămas la Câmpina, nu a mai plâns, ba din contră s-a jucat împreună cu copiii unor prieteni apropiați familiei și s-a integrat bine.
Întrebată dacă fetița s-a interesat de familia care a crescut-o până la opt ani, Elena Vasilache s-a eschivat să dea un răspuns, însă a precizat că ”este normal ca fetița să întrebe, pentru că este doar un copil”.
Acum, Ramona Săcărin a plecat împreună cui Sorina   la Craiova pentru a rezolva formalitățile legate de adopție.
Totuși, nu este clar deocamdată ce o să se întâmple de acum încolo cu Sorina. Cert este, susține Elena Vasilache, că soții Săcărin vor să rămână în țară atâta timp cât va fi nevoie pentru a rezolva problema fetiței, deși în America sunt aștepați de fiica lor cea mare, în prezent aflată într-o tabără de trei săptămâni.
Vezi mai jos ce a povestit mama Ramonei Săcărin, Elena Vasilache, pentru Ziarul Incomod, despre situația Sorinei:

Sorina, fetița luată cu forța din casa asistenților maternali din Baia de Aramă, a ajuns în Prahova. Ce spune bunica adoptivă despre situația fetiței

Publicată de Ziarul Incomod pe Marţi, 25 iunie 2019

Articolul precedentBogdan Toader: Am declanșat procedura de reziliere a contractului de salubrizare cu Rosal pentru 36 de localități, inclusiv Ploiești
Articolul următorVIDEO| Primarul Adrian Dobre, reacție pe tema rezilierii contractului cu Rosal Ploiești