Pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești recomandă plata taxelor și impozitelor locale în sistem on-line.

Conducerea Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești a anunțat un set de măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Principala noastră recomandare către ploieșteni este de plată a taxelor și impozitelor locale on-line. Există posibilitatea inclusiv pentru depunerea on-line declarațiile de bunuri, dar și cererile pentru eliberarea certificatului fiscal, a anunţat instituţia.

Aplicațiile pe baza cărora se pot efectua plăți de pe telefonul mobil sunt acum disponibile și pe telefoanele tip Android și IOS, cu mențiunea că aplicația este funcțională numai pentru persoanele care au deja cont ( user name și parola ) creat de SPFL Ploiești.

Pentru cei care își creează cont acum, aplicația va fi funcțională în cel mai scurt timp ( sunt chestiuni tehnice care nu depind de instituția noastră ). În condițiile în care doriți să folosiți aplicația acum, până va deveni funcțională și aceasta parte, puteți solicita username și parola trimițând copia CI pe adresa de email [email protected].”, se precizează pe pagina de Facebook a Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești.