Veşti proaste pentru suporterii Petrolului anunțată în ședința Consiliului Local! Stadionul Ilie Oană ar putea rămâne fără curent electric, existând pericolul ca primul meci de acasă al Petrolului să se desfășoare…fără sonorizare și tabelă electronică…

Consilierul local ALDE, preşedintele comisiei de buget, Paul Palaș, a informat consiliul că există unele probleme lăsate nerezolvate de către primarul Adrian Dobre, cu consecinţe grave şi imediate.

Palaș a arătat, printre altele, că 50 de profesori de sport şi antrenori de la CSM Ploieşti nu îşi pot lua salariile pe luna iulie, ca firma locală de transport (TCE) pierde eşalonarea obligaţiilor fiscale dacă nu primeşte banii de la primărie, iar la bazele sportive ale primăriei (incluzând şi stadionul Ilie Oana, Hipodromul şi Sala Sporturilor Olimpia) nu s-au achitat cheltuielile cu energia electrică, fiind emis aviz de debranşare de la reţea începând cu dată de 7 august, pentru că datoria primăriei ploieştene nu a fost achitată !

În mod surprinzător, deşi ştia aceste lucruri, primarul Adrian Dobre a plecat într-un binemeritat concediu de odihnă şi nu s-a preocupat de alocarea sumelor necesare prin proiect de hotărâre pe care să îl supună aprobării consiliului local.

Tot atât de surprinzătoare a fost şi atitudinea liderului consilierilor locali liberali, Gheorghe Popa, care efectiv a “explodat” atunci când s-a ridicat această problema, afirmând că nu trebuie modificat acest buget deoarece nu a discutat cu primarul şi că solicită să se mai aştepte două săptămâni!

Nici chiar argumentele legate de faptul că familiile antrenorilor nu pot aştepta să vină Dobre din concediu pentru a îşi asigura hrană şi cele necesare traiului, iar întreruperea curentului pe Ilie Oana ar face imposibilă folosirea lui pe 10 august, dată la care Petrolul are primul joc în actuală ediţie a ligii a 2-a, nu au fost în măsură să-i convingă pe liberali.

După o pauză de consultări, consilierii PSD-ALDE, alături de cei de la PMP, au găsit soluţia pentru deblocarea problemelor, fiind identificate resursele şi aprobată modificarea necesară. Liberalii, însă, au fost consecvenţi şi nu au votat modificarea bugetului.

Articolul precedentVIDEO Urs prins într-un laț la Măneciu, eliberat de jandarmi
Articolul următorUn camion plin cu stupi de albine a luat foc la Bălțești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.