Stadionul Ilie Oană, devastat la meciul Petrolul Ploiești-Rapid București. Rapidiștii au rupt sute de scaune

Incidente în timpul meciului amical dintre Petrolul Ploiești și Rapid București,disputat sâmbătă, 28 iulie 2018, pe stadionul ”Ilie Oană”. Doar intervenția forțelor de ordine a făcut ca suporterii petroliști și cei rapidiștii aflați în Peluza a IIa să nu se ia la bătaie. Cu toate acestea, suporterii vișinii  au rupt scaunele din sectorul în care se aflau și le-au aruncat peste gardul care separa cele două grupări.

Incidente în timpul meciului amical dintre Petrolul Ploiești și Rapid București,disputat sâmbătă, 28 iulie 2018, pe stadionul ”Ilie Oană” .

Repriza a doua a fost întreruptă câteva minute după ce o serie de incidente violente au avut loc între galeriile celor două echipe. Se pare că un suporter al echipei Petrolul ar fi sustras un banner al rapidiștilor, iar ca răzbunare suporterii echipei Rapid au ales să devasteze stadionul rupând scaunele și aruncând cu ele peste gardul care separa cele două grupări.

Stadionul Ilie Oană, devastat la meciul Petrolul Ploiești-Rapid București. Rapidiștii au rupt sute de scaune Conform conducerii CSM Ploiești, instituția care are în administrare stadionul Ilie Oană, în sectorul destinat suporterilor celor de la Rapid București au fost fost rupte 154 de scaune.

”Au fost rupte 154 de scaune. Am discutat cu Cristi Vlad, președintele Petrolului Ploiești. Acesta ne-a spus că clubul va suporta cheltuieli în ceea ce privește înlocuirea scaunelor rupte”, ne-a declarat Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești.

Articolul precedentPrahova, sub COD PORTOCALIU de inundații
Articolul următorComitetul pentru Situații de Urgență Prahova, întrunit în ședință extraordinară. Sprijin financiar pentru familiile din zonele afectate de inundații