La data de 18 decembrie a.c.polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească au reținut pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Drăgănești bănuit de săvârșirea a 2 infracțiuni.

În fapt la data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din comuna Drăgănești cu privire la faptul că, un autoturism s-ar fi răsturnat iar ocupanții acestuia ar fi fugit de la fața locului. Polițiștii au constituit echipă operativă care s-au deplasat pe DJ 100B, în comuna Drăgănești, unde au identificat în afara părții carosabile, în dreptul unui imobil un autoturism răsturnat, având plafonul pe sol.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că proprietarii imobilului, la scurt timp după ce au auzit zgomotul produs de răsturnarea autoturismului ar fi observat 3 tineri fugind către câmpul din apropiere, fără a putea specifica semnalmentele acestora. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat la scurt timp cei 3 ocupanți ai autoturismului, ulterior fiind conduși la sediul unității în vederea audierilor. În urma administrării materialului probator a fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 26 de ani, din comuna Drăgănești.  În cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de acesta, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentVIDEO La 2 ani, Radu se luptă cu o boală rară. Radu ARE NEVOIE DE NOI ca să trăiască
Articolul următorEXCLUSIV | Cristi Borcea, moment de sinceritate! Ce spune despre implicarea sa la Dinamo