Un autobuz în care se aflau 14 călători a fost implicat marți după-amiază într-un accident rutier în comuna Brebu, pe DJ 214. Accidentul s-a produs după ce anvelopa autobuzului a explodat, iar șoferul a pierdut controlul vehiculului și a lovit o mașină care staționa pe marginea drumului!

În autobuz se aflau 14 călători, dar aceștia au coborât imediat după impact și au fost preluați de un alt vehicul. Autobuzul circula în regim de curse regulate pe ruta Brebu – Câmpina.

Potrivit ISU Prahova, o femeie de 34 de ani care se afla în mașina care staționa și copilul său în vârstă de șase ani au fost răniți ușor și transportați la spitalul din Câmpina. La locul evenimentului s-au deplasat pentru intervenție un echipaj de stingere și unul de prim ajutor.

Serviciul Județean de Ambulanță Prahova anunță că femeia a suferit un traumatism abdominal și la gamba dreaptă, iar băiețelul acesteia un traumatism la gamba stângă.

Vezi mai jos imagini de la fața locului furnizate de IPJ Prahova:

 

Articolul precedentAccident la ieșire din Ploiești, între o mașină și un camion care transporta porci. O persoană a ajuns la spital
Articolul următorDeputatul Răzvan Prișcă: România are nevoie de implementarea unor măsuri rapide privind modernizarea sistemelor de monitorizare a situațiilor de urgență