UPDATE

Parapantistul care a fost la un pas să își piardă viața este din Ungaria. Acesta a încercat să-și ia zborul de la Crucea Eroilor, dar a căzut imediat ce s-a înălțat și din fericire s-a ales doar cu un picior rupt.

”Primii care au sărit în ajutorul bărbatului au fost muncitorii de la monument. Aceștia fiind din zona Bușteni și Azuga și cu experientă montană, au acordat primul ajutor până la sosirea salvamontiștilor.
Victima este acum transportată spre Cabana Piatra Arsă, unde este asteptată de un echipaj al ambulanței”, au anunțat salvamontiștii din Bușteni.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Salvamontiștii din Bușteni intervin în acest moment pentru salvarea unei persoane accidentate în zona vârfului Caraiman. Este vorba despre un parapantist care a ratat decolarea care și a căzut în gol .

Din fericire, victima nu a fost rănită grav. Acesta s-a ales doar cu câteva julituri și posibil o fractura. Actualmente e recuperat de salvatori și va fi coborat la baza muntelui.

FOTO cu caracter ilustrativ

Articolul precedentFOTO|  Șofer  amenințat cu cuțitul în centrul Ploieștiului după o șicană în trafic
Articolul următorDan Barna, la Ploiești: Nu e rolul USR să iasă dintr-o criză în care nu noi suntem personajele principale