Un tânăr din Ploiești care a condus fără permis a fost prins de polițiști după o urmărire și patru ore de căutări.

 

Incidentele s-au petrecut în noaptea de marți spre miercuri.

„La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Mihai Eminescu.

În urma semnalului regulamentar de oprire, conducătorul auto a intenționat să oprească autoturismul, însă, la un moment dat, a schimbat brusc direcția de deplasare, fiind urmărit de către polițiști, ulterior abandonând autoturismul pe o stradă adiacentă.

În continuare, polițiștii au efectuat activități de cercetare, iar în jurul orei 3.00 au identificat și depistat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Ploiești care a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Verificările au scos la iveală că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, și va fi prezentat unităţii de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentUn ploieștean care avea patru mandate de arestare pe numele său a fost săltat de pe stradă de polițiștii prahoveni
Articolul următorLa 1 mai intră în vigoare lista actualizată de medicamente compensate și gratuite