Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești, a mers, astăzi, în mijlocul greviștilor de la SGU pentru a încerca rezolvarea problemei.

Angajații societății patronată de Primăria Ploiești refuză să mai iasă la muncă, de mai multe zile, după ce nu și-au mai primit salariile de aproximativ două luni.

Viceprimarul Ganea a promis că cel târziu vineri salariații vor primi la zi lichidarea pentru luna iulie, iar până la 1 octombrie vor fi virate în conturi toate întârzierile salariale.

Conform unor surse din cadrul SGU Ploiești, mai mulți angajați au fost amenințați că vor fi concediați dacă vor declanșa un proces, însă se pare că nici acest lucru nu i-a împiedicat să ia decizia de a nu mai ieși luni la muncă.

În timpul protestului unei femei i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția ambulanței.

Situația de la SGU Ploiești este tensionată de mai multe luni, după societatea comercială patronată de Primărie a rămas fără director, în urma mai multor încurcături de natură juridică

 

Articolul precedentUn lift de la Maternitatea Ploiești a căzut de la etajul 5. În el erau mai multe paciente
Articolul următorMuncitor, prins sub un mal de pământ la Păcureți
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.