În această dimineață, polițiștii din Prahova au efectuat 8 percheziții la persoane bănuite de proxenetism. opt persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

La data de 23 iulie 2019, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat opt percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism. Descinderile au avut loc în municipiul Ploiești și comuna Bărcănești.

Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu anul 2018 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comis acte de proxenetism, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării, prin metoda ,,loverboy”.

Aceștia ar fi avut, inițial, relații de prietenie/concubinaj cu femei, pe care, ulterior, le-ar fi determinat să se prostitueze, îndeosebi în cluburi din afara țării.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, diverse sume de bani și telefoane mobile și, de asemenea, au fost indisponibilizate 3 autovehicule.

Opt persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La percheziții au participat și jandarmi.

Articolul precedentMicrobuz plin cu copii, implicat intr-un accident pe DN 1D. Trafic blocat în zona Albești
Articolul următorRO-ALERT: Urs, văzut pe o stradă din Breaza