În această dimineață, poliţiştii din Câmpina au efectuat două percheziţii pe raza județului Prahova, la locuința unei persoane bănuite de cămătărie, șantaj și amenințare, cât și la o altă locație unde existau indicii că aceasta ar locui ocazional.

Un mandat de aducere a fost pus în executare. Poliţişti de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Câmpina au efectuat miercuri două percheziţii domiciliare, la o persoană bănuită de cămătărie, șantaj și amenințare.

O descindere a avut loc în comuna Cornu și o alta pe raza comunei Șotrile, din județul Prahova.

Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul acestui an, persoana bănuită ar fi împrumutat diverse sume de bani unor persoane din județ, iar pentru recuperarea lor ar fi solicitat dobândă. Totodată, persoana în cauză ar fi săvârșit asupra persoanelor împrumutate fapte de amenințare și șantaj.

De la locațiile vizate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 6 telefoane mobile, ce par a proveni din activitatea infracțională.

Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 5000 de lei.

Două persoane au fost aduse la sediul poliției, pentru audieri.

La activităţi au participat şi luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Articolul precedentȘase taximetriștii ,,pirați” depistați pe drumurile din Prahova.
Articolul următorEroul de la ISU Prahova, decorat cu cele mai importante distincții ale MAI