Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost prezent vineri, la Sinaia, pentru a participa la Colegiului Național al Partidului Mișcarea Populară. 

La finalul ședinței, actualul președinte de onoare al PMP a susținut că momentul depunerii moțiunii de cenzură a fost pierdut, Traian Băsescu fiind de părere că aceasta trebuia să fie introdusă atunci când existau tensiuni în interiorul coaliției PSD-ALDE, între cei doi președinți Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

”Nu pot da un pronostic dacă Guvernul se va schimba în decembrie.Vă pot spune că în analiza mea cel mai bun moment pentru depunearea moțiunii a trecut. Era momentul în care Dragnea și Tăriceanu erau în dispute, în interiorul coaliției. În momentul de față această dispută nu mai există. Rămâne să vedem care va fi exodul din PSD, dar nu mă pronostica eu”, a susținut Traian Băsescu.

Declarația integrală o puteți urmări în materialul video de mai jos.

Articolul precedentScandalul ”Ploieștiul, sub gunoaie!” Consilierul local Bogdan Hodorog: Să se aşeze la aceeaşi masă şi să găsească o soluţie pentru a rezolva această problemă
Articolul următorRosal continuă să nu ridice gunoiul din Ploiești! Noi amenzi aplicate operatorului de salubritate