Codul galben de vreme rea a produs efecte în Prahova. Copaci căzuți, stâlpi electrica rupți și localități fără curent electric.

Conform informărilor ISU și IPJ Prahova sunt probleme în mai multe zone din județ, astfel:

Ploiești, str. Erou Arhip Nicolae – degajare copac căzut peste fațada unui bloc.

Ploiesti, str Veronica Micle – degajare elemente de construcții. Pompierii încearcă să îndepărteze o bucată de tablă care stă să cadă, de pe acoperișul unui cazino.

Mizil, copac căzut pe partea carosabilă, pe Dn1B, km 47, la limita cu județul Prahova. Traficul se desfășoară alternativ pe sensul de mers Buzău către Ploiești.

DN1 D, în Albești-Paleologu – copac căzut pe carosabil.

Pe DN 1D, de la intersecția sat Cioceni(com Albesti Paleologu) până la intersecția cu sat Parepa-Rusani (com Colceag), în urma furtunii au căzut crengi rupte de la copaci. Zona este monitorizată de către polițiștii rutieri.

Copac cazut pe carosabil in Amaru
Ploiești: degajare copac de pe auto in Ploiesti, str. Cantacuzino Gheorghe Grigore

Fulga: Asigurare zona (2 stalpi electrici cazuti pe carosabil) in Fulga

În afara localității Mizil. Un copac căzut pe partea carosabilă, pe Dn1B, km 47, la limita cu județul Prahova. Traficul se desfășoară alternativ pe sensul de mers Buzău către Ploiești.

În localitatea Mizil, pe str. 24 ianuarie, un copac a rupt firele unui stâlp Electrica, apoi a fost provocat un incendiu la acoperișul unei case din apropiere, fără victime. Trafic pe această stradă este restricționat.
La fața locului acționează pompierii pentru stingerea incendiului, iar din cauza firelor de electricitate rupte, a fost oprit, in tot orașul, curentul

Articolul precedentApelul ISU Prahova pentru populație, după ce ANM a emis un nou cod galben de ploi torențiale
Articolul următorViceprimarul Ganea, despre ”giratoriul rușinii”: Ministerul Transporturilor se va ocupa de lucrările de reparaţii şi modernizare
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.