La Spitalul Municipal Câmpina au fost aduși, duminică seara, 10 angajați de la societatea Arctic Găești, la care s-a confirmat, în urma efectuării testelor, existența .

Potrivit managerului Spitalului Municipal, toți pacienții sunt asimptomatici, starea lor fiind monitorizată de cadrele medicale.

Fabrica de electrocasnice de la Găești a fost închisă temporar, după confirmarea a 66 de cazuri de în rândul angajaților. Primul caz a fost confirmat pe 7 mai, al doilea pe 9 mai, iar apoi conducerea Arctic Găești a hotărât testarea tuturor salariaților.

Toți cei 66 de angajați depistați pozitiv COVID-19 au fost internați în spital, iar familiile lor și alte persoane cu care au intrat în contact se află în izolare la domiciliu. 32 dintre pacienți se află internați la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, după cum se precizează într-un comunicat de presă al DSP Dâmbovița.

Alți 10 pacienți au fost trimiși la Spitalul Municipal Câmpina, iar alți angajați infectați se află la Secția de Boli Infecțioase (Movila) a Spitalului Județean de Urgență din Ploiești.