Societatea ViaInsolv, lichidatorul judiciar al FC Petrolul SA, firma patronată de Dan Capră,  a scos la vânzare prin licitaţie publică bunuri aflate în dotarea stadionului Ilie Oană din Ploieşti.

Printre altele se vând băncile de rezervă, instalaţia de sonorizare, canapelele, televizoarele şi aparatele de aer condiţionat din lojele stadionului, dar şi aparatura din sala de forţă sau dotările din vestiarele stadionului.

Vânzarea se va  face prin licitaţie, lichidatorul anunţând că deja valoarea bunurilor a fost diminuată cu 50%. Suma de la care va porni licitaţia este de 112.011 lei, fără TVA şi se doreşte vânzarea în bloc a tuturor bunurilor.

Potrivit unor surse din rândul administrației publice locale, pe adresa de mail a Clubului Sportiv Municipal Ploiești, instituție care are în administrare arena ploieșteană, a sosit o adresă în care lichidatorul SC FC Petrolul SA îi anunță pe reprezentanții administrației publice locale că la licitație și-a anunțat intenția de a mai participa încă o societate.

Însă, în toată această tevatură, există și o parte bună! Potrivit regulamentului de vânzare privind organizarea și desfășurarea licitației publice propus de lichidatorul judiciar și aprobat de Adunarea creditorilor este menționat că ”se acordă drept de preempțiune proprietarului stadionului Ilie Oană, precum și entității juridice care administrează stadionul ”Ilie Oană” la data vânzării”.

Acum nu rămâne decât ca CSM Ploiești să achite caietul de prezentare în cuantum 3570 lei și 13.329 lei , garanția de participare în cuantum de 10% din valoarea cu TVA stabilită pentru bunurile scoase la vânzare .

Desigur, va fi necesar și ca Primăria Ploiești să aloce sumele necesare astfel încât Clubul Sportiv Municipal să poată cumpăra bunurile scoase la licitație!

Articolul precedentPreședintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu: Există posibilitatea unui acord în vederea anticipatelor
Articolul următorFOTO| Accident la Românești. Femeie spulberată de o mașină în timp ce stătea pe bancă în fața porții