La data de 3 noiembrie, în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție, au fost informați de către cadrele didactice din cadrul unei unități de învățământ, cu privire la faptul că un elev s-a prezentat la unitatea de învățământ având asupra sa un pistol cu bile din plastic.

Incidentul s-a petrecut la Școala Gimnazială Ioan Alexandru Bassarabescu din Ploiești, în cartierul 9 Mai.

Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat apelanta, care a declarat faptul că în luna septembrie 2022, un alt cadru didactic ar fi confiscat un pistol cu bile de la un elev în vârstă de 12 ani, neanunțând la acel moment organele de poliție.

În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase s-a stabilit faptul că pistolul în cauză este unul tip air-soft, fără marcă și face parte din categoria armelor neletale, nefiind supusă autorizării.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentMăsuri de ordine publică la Stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti la meciul de fotbal FC Petrolul- UTA Arad
Articolul următorPrahova. Razie pe mai multe străzi din Ploiești pentru cei care efectuează transport de persoane cu microbuze și autobuze