Un accident rutier extrem de grav a avut loc,  luni dimineață, în jurul orei 3.20, pe DN 1A, în localitatea prahoveană Gura Vitioarei.

Șoferul unui autoturism a intrat cu viteză într-o curbă la dreapta, a derapat și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Cei trei ocupanți ai autoturismului (o femeie și doi bărbați) au fost găsiți inconștienți de salvatori, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești în stare gravă.

Conform IJP Prahova, șoferul are doar 21 de ani și obținuse permisul de conducere de câteva luni. Tânărul conducător auto și o fată în vârstă de 18 ani sunt în comă, iar cel de al doilea bărbat aflat în mașină, în vârstă de 35 de ani este și el în stare foarte gravă.

Ambulanța Prahova anunță că victimele accidentului sunt o femeie 18 ani cu traumatism cranian grav, un barbat 21 ani cu traumatism cranian grav și un bărbat 35 ani traumatism cranian cu pierderea starii de conștiență, traumato toraco abdominal. SAJ Prahova a intervenit cu un echipaj cu medic și doi asistenți, plus echipajul de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor de la SMURD

Toate cele trei victime ale accidentului produs pe DN1A sunt din comuna Gura Vitioarei.

 

Articolul precedentMamă și fiică, date dispărute în Prahova. Semnalmentele acestora
Articolul următorIncendii vegetație uscată în mai multe localități prahovene. Unul este în apropierea unei căi ferate VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.