O femeie în vârstă de 21 de ani și fiica sa, de doi ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, vineri seară.

Cazul a fost semnalat de concubinul tinerei, un bărbat din Valea Călugărească.

Sâmbătă, polițiștii au anunțat că au demarat investigații pentru găsirea celor două și au lansat un apel către populație, în speranța că vor reuși să afle informații despre tânără și fetița ei.

Nicoleta Ingrid Covrig, în vârstă de doi ani, are aproximativ un metru înălțime, 13 kilograme, ten deschis și păr creț. Aceasta purta o geacă roșie, cu buline roșii, căciulă roșie, pulover alb și pantaloni de culoare albastră. Fetița era încălțată cu ghete de culoare roșie.

Tânăra dispărută se numește Patricia Gadzorova, are 1,70 m înălțime, aproximativ 60 de kg, păr șaten, ondulat, fața ovală și ochi căprui. La momentul plecării, era îmbrăcată cu geacă de culoare gri, blugi de culoare albastră, cizme de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea persoanelor în cauză sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

Foto: Poliția Prahova

Articolul precedentCălin Popescu Tăriceanu: Kovesi trebuie să beneficieze de prezumția de nevinovăție VIDEO
Articolul următorAccident grav în Prahova! Șoferul, în vârstă de 21 de ani, și o tânără de 18 ani, în comă!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.