Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri pe DN1D, timp de aproximativ trei ore, din cauza unui accident produs în dreptul Postului de Poliție Ciorani.

Accidentul s-a produs, din câte se pare, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare de către o autocisternă.

Vehiculul de mare tonaj transporta motorină și circula pe sensul de mers Albești Paleologu-Ciorani. La un moment dat nu ar fi păstrat distanța față de atelajul hipo, care nu era semnalizat corespunzător.

În urma impactului, cisterna a pătruns pe contrasens. Trei persoane din căruță, căruțașul și două femei, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Conform SAJ Prahova, un bărbat în vârstă de 49 ani, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și traumatism la coloană.

O a doua victimă, o femeie în vârstă de 60 de ani, a suferit un traumatism cranio-facial și un traumatism la picior.

Cea de a treia victimă,  o tânără în vârstă de 25 ani, prezenta un traumatism la coloana vertebrală.

Articolul precedentVIDEO| CSM Ploiești a plătit factura la curent! Meciul România-Malta se dispută pe stadionul Ilie Oană
Articolul următorVIDEO| Lucian Rădulescu, consilier al deputatului PSD Laura Moagher, scandal pe stradă cu Poliţia: “Hai că-ţi arăt eu ţie!”
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.