Acasă Actual Anchetă la spitalul Sinaia după ce mama unui copil a reclamat că...

Anchetă la spitalul Sinaia după ce mama unui copil a reclamat că medicul a uitat un tifon în corpul fiicei sale

Conducerea Spitalului Orăşenesc Sinaia a dispus efectuarea unei anchete interne după ce mama unei fetiţe în vârstă de 11 ani a reclamat îţn presă faptul că medicii ar fi uitat în corpul fiicei sale o bucată de tifon în urma unei operaţii de apendicită efectuate în urmă cu un an.

Managerul Spitalului Orăşenesc din Sinaia a dispus o anchetă internă după ce părinţii unei paciente minore care a fost operată de apendicită în urmă cu un an în această unitate sanitară au susţinut în spaţiul public faptul că medicii ar fi uitat în pacientă o bucată de tifon.

„Pacienta a fost operată anul trecut în spitalul din Sinaia, iar între timp s-a prezentat cu probleme pediatrice, iar cel mai recent cu o suspiciune de infecţie urinară. Nu am primit niico sesizare cu privire a acest caz, am aflat din presa locală, ne-am autosesizat şi am dispus o anchetă” a afirmat managerul spitalului din Sinaia, Mariana Ene.

Aceasta a precizat că verificarea va fi făcută de către o echipă de medici ai spitalului şi că de la operaţie şi până în prezent pacienta, care avea zece ani la momentul operaţiei de apendicită, nu s-a prezentat la spital reclamând probleme postoperatorii.

Mama fetiţei, citată de presa locală, a reclamat în presă faptul că fiica sa ar fi eliminat prin uretră o bucată de tifon, iar medicii de la spitalul din  Braşov i-ar fi spus că aceasta ar proveni de la un material folosit în timpul operaţiei de anul trecut.

La rândul său, managerul spitalului din Sinaia susţine că numai specialiştii în medicină pot stabili dacă este posibil ca o bucată de material care ar fi fost uitată în abdomen să poată penetra în uretră şi spune că medicul care a efectuat intervenţia chirurgicală de extirpare a apendicelui lucrează la spitalul din Sinaia de douăzeci de ani şi este un chirurg foarte apreciat

Articolul precedentFemeie rănită grav într-un incendiu la Boldești-Scăeni
Articolul următorProfesoară înjunghiată la un liceu din Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.