O nouă stare de tensiune la SC Transport Călători Express SA Ploiești ar putea afecta transportul public din oraș! Angajații societății afiliați sindicatului STP au început să strângă semnături pentru declanșarea grevei generale.

Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că municipalitatea nu a aprobat plata subvențiilor aferente elevilor, studenților și pensionarilor decât până la data de 30 septembrie. Totodată, sindicaliștii sunt nemulțumiți și de faptul că legislativul ploieștean nu a dispus plata datariilor pe care Primăria Ploiești le are către TCE, în valoare de peste 7 milioane lei.

Printre altele, angajații solicită și plata integrală a salariilor, dar și ajustarea tarifelor pentru serviciile oferite de TCE la nivelul pieței, la care să se adauge calculul ratei inflației.

 

Dacă vor declanșa sau nu greva, acesta lucru se va decide în urma unor negocieri pe care reprezentanții sindicatului STP le vor purta astăzi cu cei ai Primăriei Ploiești.

Articolul precedentDouă autoturisme şi un TIR implicate într-un accident pe Centura de Vest a Ploieştiului
Articolul următorUrmărire ca-n filme pe străzile din Ploiești! Un șofer nu a oprit la semnalele polițiștilor și a provocat un accident în lanț