Un incendiu a mistuit, zilele trecute, casa unei familii din comuna prahoveană Floreşti, satul Călineşti. În încercarea de a le oferi oamenilor o mână de ajutor, în prag de iarnă, cunoscuţii au lansat o campanie de strângere de ajutoare.

O prahovencă a publicat pe reţelele de socializare un mesaj în care cere ajutor pentru o familie din satul Călineşti, după ce locuinţa familiei a fost distrusă de un incendiu produs în urmă cu două nopţi.

“Veştile rele nu încetează să ne umbrească sufletele. Flăcările au mistuit casa unei familii din Călineşti. Întâmplarea face să îmi fie cunoscuţi!! Tot ce vă pot spune la momentul acesta este că a ars tot, în fracţiune de secundă munca de o viaţă a oamenilor a dispărut. Vă rog să mă ajutaţi şi să ne mobilizăm în a alina suferinţa acestei familii acum în prag de iarn””, este mesajul publicat de o prietenă a familiei.

“Vă stau la dispoziție pentru orice fel de întrebări. Familia are nevoie de alimente, haine, paturi, lenjerii, mobilă, materiale de construcţii, bani!! Ataşez mai jos contul bancar al fiicei acestei familii.
Titular: GEORGETA ILEANA
IBAN: RO97RZBR0000060022086129
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod Swift banca: RZBRROBU”, se mai arată în mesaj.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentBilanț coronavirus 20 noiembrie: 2.697 cazuri noi și 214 decese
Articolul următorFilmare în exclusivitate cu Caciuca, după o noapte furtunoasă cu Kamara