UPDATE

Conform unui martor, scandalul dintre cei doi bărbați ar fi pornit din cauza unei femei.

”Când am trecut pe lângă ei se luaseră la ceartă şi victimă i-a dat câţiva pumni. Doamna care era cu victimă în loc să aplaneze scandalul, mai rău a întărâtat spiritele. În momentul în care am ocolit chioşcul de produse naturiste, victima era deja înjunghiată şi sângele ţâşnea ca din fântână, fiind înjunghiat deasupra inimii. Am sunat imediat la 112”, ne-a declarat martorul.

Victima se află internată la Spitalul Județean de Urgență.

ORA 13:41

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost înjunghiat în Piaţa Aurora Vest din Ploieşti. Incidentul a avut loc, în jurul orei 13.00, iar suspectul a fost prins la scurt timp după comiterea faptei.

Conform purtatorului de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, agresorul este un bărbat în vârstă de 51 de ani din Strejnic. Suspectul a fost reţinut şi se află în custodia Poliţiei, fiind audiat.

Bărbat înjunghiat în Ploiești! Agresorul a fost prins!

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, avânt plagă înjunghiată în zona torace anterior, , fiind în şoc hemoragic.

Articolul precedentLocuitorii din cartierul Bariera București, în continuare în fără curent electric. Când va fi remediată avaria
Articolul următorPercheziții în Prahova și alte județe. Este vizat un grup infracțional organizat în săvârşirea infracţiunilor de trafic internațional de droguri, proxenetism și falsificare de monede
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.