Un bucureștean de 50 de ani, care era la volan sub influența drogurilor și având permisul reținut, a fost depistat, azi-noapte, pe DN 1, la Sinaia. Întrucât bărbatul se afla și sub control judiciar, polițiștii l-au reținut.

Conducătorul auto a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină.

“Noaptea trecută, în jurul orei 2.15 , polițiștii Stațiunii Sinaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, în localitatea Sinaia, pe DN1- E60 au oprit pentru control un autovehicul, care circula din direcția București către Brașov.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul București, căreia i-au fost solicitate atât documentele personale, cât şi cele ale autoturismului pentru control, acesta prezentând doar documentele autoturismului.

Cu ocazia verificării conducătorului auto în baza de date, s-a constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce cu RESTRICȚII – REȚINUT”, a anunțat IJP Prahova.

Șoferul bucureștean, testat pozitiv cu aparatul DrugTest

Având în vedere comportamentul șoferului, polițiștii au decis să utilizeze și aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe psihoactive. Conducătorul auto bucureștean a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

“Polițiștii au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, a mai informat sursa citată.

Conducătorul auto a ajuns după gratii

Polițiștii au constatat și că bărbatul se afla sub controlul judiciar. Drept urmare, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentBilanț coronavirus 19 octombrie. Cele mai NEGRE cifre de la începutul pandemiei – aproape 19.000 de cazuri
Articolul următorIohannis, mesaj în cea mai neagră zi: „Valul 4 se dovedește mult mai agresiv decât cele mai apocaliptice prognoze” – Noi RESTRICȚII