Acasă Actual Care este ultima zi de plată a impozitelor cu reducere la Ploiești!

Care este ultima zi de plată a impozitelor cu reducere la Ploiești!

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti, aduce la cunoştinţa ploieştenilor că, până la data de 01.04.2019, pot beneficia de bonificaţia de 10% pentru plata integrală cu anticipaţie a impozitelor locale datorate pentru anul 2019. Ulterior acestei date, pentru sumele neachitate la termenul scadent se calculează majorări de întârziere de 1%  pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, până la data stingerii integrale a obligaţiilor fiscale  datorate.

Reamintim în acest context că, plata impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2019, se poate face:

Ø  în numerar/POS-uri prin casieriile Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti situate în:

·         strada Basarabi nr. 5 : luni – vineri  între orele 8.00- 18.00;

·         Şoseaua Vestului nr. 19 : luni, marţi, joi 8.00-16.30;miercuri 8.00 – 18.30; vineri 8.00-14.00;

·         B-dul Independenţei nr.16 : luni, marţi, joi 8.00 – 16.30; miercuri 8.00-18.30; vineri 8.00 -14.00;

·         la parterul sediului Primăriei Municipiului Ploieşti- Piaţa Eroilor nr.1A: luni, marţi, joi 8.00-16.30; miercuri 8.00-18.30, vineri 8.00-14.00;

·         în incinta Tribunalului Ploieşti : marţi, joi 8.00 – 12.00;

Ø  la oficiile poştale;

Ø prin intermediul infochioşcurilor situate la:

·         parterul sediului Primăriei Municipiului Ploieşti- Piaţa Eroilor nr.1A;

·         Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, strada Vasile Lupu nr. 60, etajul 2-Serviciul Înmatriculări Permise;

·         MALL SHOPPING CENTER (fost Mercur) ;

·         sediul Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti din  Bulevardul  Independenţei, nr.16.

Plata obligaţiilor fiscale amintite se efectuează pe baza cardului bancar şi a cărţii de identitate.

De asemenea, pentru a se evita aglomeraţia de la ghişee, Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti pune la dispoziţia contribuabililor modalităţi facile de achitare online:

Ø  Consultare/plată electronică prin Internet la adresa www.spfl.ro/consultare online. Contribuabilul are obligaţia prezentării personale la sediul S.P.F.L. Ploieşti din B-dul Independenţei nr.16, cu copie BI/CI pentru a obţine drepturi de acces. Prin intermediul acestui cont se vizualizează obligaţiile fiscale, patrimoniul bunurilor deţinute şi se pot efectua plăţi;

Ø  Accesarea site-ului ghiseul.ro – dacă nu aveţi deja cont şi parolă de acces, puteţi solicita datele de acces în Sistemul Naţional Electronic de Plată a Taxelor şi Impozitelor, prin confirmarea identităţii cu ajutorul unui card bancar la secţiunea “solicitare date de acces”, de pe pagina de internet www.ghiseul.ro.

După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, adresa email, telefon) şi a celor ale cardului, contul va fi creat, iar user-ul şi parola vor fi trimise, de către cei care gestionează sistemul, pe adresa de email indicată de utilizator.

Cetăţenii interesaţi pot solicita datele de acces în această platformă şi direct la sediul Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti, din B-dul Independenţei nr.16, la Biroul Informatică şi Administrarea Bazei de Date.

Articolul precedentMesajul de la Auschwitz, reprodus în Prahova, de o societate e stat- ”Munca te eliberează!” | VIDEO
Articolul următorVeolia Energie, scrisoare către Primăria Ploiești: Vă rugăm să decideți în regim de urgență modul în care se vor derula discuțiile
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.