Primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, a prezentat soluțiile găsite împreună cu aparatul de specialitate din subordine cu privire la eliberarea parcărilor din centrul orașului de rablele abandonate, dubele care staționează ilegal și mijloacele de transport de călători care încalcă traseele stabilite prin contractele în vigoare. Solutiile au fost prezentate si in cadrul unei dezbateri publice.

“Conform Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcare din Municipiul Ploiești, pe care primarul municipiului Ploiești, Florin Dobre, l-a pus în dezbatere publică și care urmează să facă obiectul unui vot al Consiliului Local, se interzice staționarea și parcarea autovehiculelor care efectuează transport public județean, interjudețean, internațional de călători pe domeniul public al Municipiului Ploiești. De asemenea, autovehiculelor sau remorcilor staționate neregulamentar pe drumurile publice sau pe domeniul public li se vor bloca roțile ori vor fi ridicate, după menținerea dispozitivului de blocare mai mult de patru ore. În plus, autovehiculele parcate neregulamentar și care îngreunează circulația persoanelor vor fi ridicate imediat și transportate de către operatorul de parcare”, arata Primaria Ploiesti intr-un comunicat de presa.

„Prin acest regulament, vrem să golim parcările din oraș de mașinile abandonate și de dubițele care îngreunează traficul. Vreau să trăim într-un oraș civilizat, în care oamenii să știe că există reguli și să le respecte. Sunt sute de mașini lăsate în paragină, în stare avansată de degradare, care nu au putut fi ridicate din cauza lipsei unor prevederi legale în acest sens. Regulamentul pe care l-am propus consilierilor locali vine să rezolve acest impediment făcând ordine pe domeniul public din Ploiești. Legea și ordinea trebuie să domnească în municipiul pe care îl conduc”, a declarat primarul municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre.

Articolul precedentTraian Băsescu, la Ploiești: România nu este un stat suveran pe teme de justiție.Trebuie sa respecte reglementările UE | VIDEO
Articolul următorMicrobuz cu nouă pasageri, implicat într-un accident în zona localității Florești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.