Cele două fetițe de 10 și respectiv 12 ani, care au fost date dispărute după ce au plecat cu un prieten de familie la un grătar, au fost găsite în județul Prahova.

După apelul mamei la 112 a fost activat mecanismul „Alertă răpire copil”.

Bărbatul se află acum în custodia polițiștilor, acesta urmând a fi condus la audieri în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Cu o seară înainte, bărbatul i-a cerut femeii să le lase pe cele două fete cu el la un grătar. Mama celor două a sunat la 112 sâmbătă dimineață, după ce acestea nu s-au mai întors acasă.

„Cele două minore au fost identificate și depistate pe raza județului Prahova.

De asemenea, bărbatul , în vârstă de 42 ani, bănuit de săvârșirea faptei se află în custodia polițiștilor, acesta urmând a fi condus la audieri în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Cercetările în cauză sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Cu privire la aspectele constatate au fost informați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.”, se arată în comunicatul transmis de Poliție.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentPrahova. Un urs s-a căţărat într-un copac în Azuga. Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert
Articolul următorOlanda nu renunță. Încearcă să-și găsească aliați pentru blocarea accesului României și Bulgariei în Schengen