Scene incredibile într-un supermarket din Ploiești! Un bărbat i-a amenințat pe clienți cu un cuțit.

O patrulă din cadrul Poliției Locale Ploiești a fost alertată sâmbătă dimineață, în jurul orei 8.30, după ce un bărbat ar fi scos cuțitul într-un supermarket din zona Mihai Bravu, amenințându-i pe clienții din magazin.

 

“Un echipaj al Poliției Locale Ploiești a fost sesizat de către agentul de pază al unui supermarket de pe strada Aleea Chimiei cu privire la faptul că în incinta magazinului se află un bărbat, ce amenință clienții cu un cuțit. Polițiștii locali au procedat la imobilizarea individului, depistat în fața magazinului, iar în urma controlului corporal asupra acestuia s-a găsit un cuțit cu lama rabatabilă de circa 15 de cm și mânerul de aproximativ 18 cm. Numitul P.C., de 27 ani, cu domiciliul în municipiul Ploiești, a continuat să se manifeste agresiv, fiind ulterior predat lucrătorilor Secției nr. 4 Poliție, în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Ploiești.

Articolul precedentPrimarii au decis: Contractul cu Rosal nu va fi reziliat pentru nerespectarea programului! Continuă procedura de reziliere pentru neplata redevenţei
Articolul următorAzuga: Tânăr drogat la volan, depistat de polițiști!