Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu și deputatul Eugen Nicolicea, vicepreședinte al Camerei Deputaților, au fost prezenți miercuri la Ploieşti pentru a discuta cu membrii Biroului Politic Județean al PSD Prahova pe tema alegerilor europarlamentare.

La finalul discuțiilor cu liderii social democraților prahoveni, Ștefănescu a susținut, printre altele, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că nu membrii PSD au montat bannerul pe una dintre pasarelele care traversează DN1, în localitatea Bănești, și pe care era scris un mesaj în care se sugerează că, la DNA Ploiești, au fost fabricate dosare, însă, i-a felicitat pe cei care au avut curajul să-l pună.

”Noi ca partid nu am avut niciun amestec cu pancartele care au fost montate în Prahova, dar vizavi de cei care le-au creat, jos pălăria. Pancartele au fost prea politicoase pentru mizeriile care s-au petrecut aici. Noi ne aflam la Carași când au apărut informația în spațiul public și vreau să vă zic că toți colegii noștri au aplaudat. La Mehedinți la fel, la Timiș la fel! Oamenii gândesc la fel ca și cei de aici”, a susținut Codrin Ștefănescu.
Vezi declarația integrală în materialul video de mai jos.

Articolul precedentNoi amănunte în cazul adolescentei care a căzut prin geamul spart al unui autobuz TCE Ploieşti
Articolul următorŞcolile din Prahova ÎNCHISE vineri din cauza gripei!