O notificare din partea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici a ajuns la Primăria Ploiești. Aceasta anunță realizarea în viitorul apropiat a unui control legat de modul în care s-au făcut angajările în cadrul instituţiei, urmând a fi analizate toate aspectele specifice, scrie Jurnalul Prahovean

Aceleaşi surse au declarat că acest control a fost demarat după dezvăluirile din presă privind artificiul juridic realizat de primarul Adrian Dobre prin care acesta ar fi acceptat cererea de încetare a raportului de muncă al consilierului sau personal, ofiţer SRI ( r ) Eugen Prună, căruia i-a acordat drepturi de concediere de peste 10000 lei, pentru că apoi să îl reangajeze, imediat, pe aceeaşi funcţie.

Unul din obiectivele controlului îl va reprezenta şi cazul directoarei Croitoru care ar fi fost dublu pontată în timpul programului de lucru.

Articolul precedentUn camion plin cu stupi de albine a luat foc la Bălțești
Articolul următorNoul Regulament de Parcare în municipiul Ploiești, declarat ilegal de către secretara Primăriei
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.