Mult discutatul nou regulament privind locurile de parcare, promis de primarul Adrian Dobre, a mai suferit o înfrângere, în şedinţa consiliului local ploieştean.

Dacă până acum primarul a aruncat vina neadoptării lui de către consilieri în curtea comisiei juridice a legislativului local, comisie care a refuzat să acorde viza de legalitate fiind invocate numeroase nereguli, astăzi, un alt personaj din primărie a confirmat faptul că regulamentul lui Dobre este doar praf în ochii ploieştenilor.

Fiindu-i solicitată viza de legalitate asupra proiectului în discuţie, secretara primăriei, Ioana Serbinov, a refuzat să acorde această viza, motivând că, în opinia să, proiectul nu este legal si ca intra în contradicţie cu legea şi cu celelalte regulamente ale primăriei.

Interesant este că atunci când s-a exprimat acest refuz în şedinţa, liderul consilierilor PNL, Gheorghe Popa, a fost întrebat de către preşedintele de şedinţa, George Botez, dacă îşi asumă legalitatea proiectului în vederea începerii votului. Surprinzător ( sau nu !) nici “omul” lui Dobre nu a riscat să îşi asume un asemenea proiect în vădită contradicţie cu legile.

Articolul precedentControl de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici la Primăria Ploieşti privind modul de angajare şi contractele încheiate de instituţie !
Articolul următorAccident pe DN1, la Bănești. Trafic, blocat pe sensul Câmpina-Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.