Au ieșit la iveală noi detalii despre crima petrecută în urmă cu câteva zile în cartierul bucureștean Militari.  Victimă a fost o tânără de numai 19 ani, iar autorul este un ploieștean în vârstă de 26 de ani.

Principalul suspect ca fiind autorul crimei se numește Tudor Bogdan Șerban, este din Ploiești și era angajat la o companie de IT din București. Acesta a recunoscut crima și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit observator.tv, în noaptea dinaintea crimei, tânărul ar fi consumat cocaină şi a invitat-o în apartamentul din sectorul 6, unde locuia cu chirie, pe fata pe care o ştia doar de câteva ore. Raluca ar fi fost protagonista unor filmări de tip videochat.

Tragedia s-a întâmplat chiar în timp ce tinerii ar fi întreţinut relaţii intime când, la un moment dat, fata ar fi făcut o criză şi ar fi pus mâna pe un cuţit.

Ploieșteanul s-a speriat și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Abia după aproape 24 de ore, cuprins de remușcări, suspectul a sunat la 112 să-și recunoască fapta.

Articolul precedentVIDEO Percheziții de amploare în România, inclusiv în Prahova. Peste 30 de tone de pește impropriu consumului confiscat!
Articolul următorFOTO Ca pe vremuri! Scărilede marmură ale Casei Sindicatelor din Ploiești vopsite pentru vizita președintelui Iohannis!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.