Treptele de marmură din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, unde este așteptat să-și lanseze cartea președintele Klaus Iohannis, au fost vopsite

Vopsirea treptelor a fost o comandă a conducerii Casei de Cultură a Sindicatelor. Pentru acest contract SGU a primit 1.400 de lei plus TVA. Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești aparține Federației Sindicale CNSLR Frăția.

Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Sorin Tudor, a declarat că vopsirea treptelor de marmură reprezintă o „cosmetizare”.

„Acele trepte sunt din marmură. Am făcut o cosmetizare, noi am cerut-o. Este o cosmetizare provizorie, evenimentul de azi (venirea lui Klaus Iohannis – n.r.) s-a anunțat din scurt. Treptele erau sparte, rupte, impracticabile. Au fost plombate, ca să zic așa, și vopsite. Când vom avea bani le vom schimba, trebuie reparație generală”, a declarat Sorin Tudor.

Desigur, pentru că Iohannis nu va intra pe toate cele trei intrări ale sălii, spoiala a fost făcută doar pentru intrarea principală, cele laterale rămânând la fel: sparte și urâte.

Cosmetizarea scărilor a stârnit un val de comentarii pe Facebook, ploieștenii fiind indignați de modul în care este așteptat președintele Klaus Iohannis și învinuindu-l pe primarul Adrian Dobre (PNL) că este artizanul “înfrumusețărilor” de urgență

FOTO: prahovaeconomica.eu

Articolul precedentCrima din cartierul bucureștean Militari, comisă de un ploieștean
Articolul următorȘedință la Petrolul Ploiești! Se decide cineva va fi președintele clubului
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.