Analistul politic Miron Mitrea vine cu o nouă teorie legată de demiterea ministrului Justiției, Stelian Ion. Acesta ar fi purtat negocieri despre numirea șefilor la DNA și DIICOT cu personaje controversate precum Monica Macovei și Raluca Prună.

„E clar că Stelian Ion a negociat numirile DNA și DIICOT au fost purtate la Bruxelles de către doamna Raluc Prună și Monica Macovei, se pare că a fost la întâlnire și Laura Codruța Kovesi. Cîțu l-a dat afară pe Stelian Ion la ordinul lui Iohannis. Numirea unor talibani la marile parchete l-a deranjat pe Iohannis. El va întâmpina greutăți în a rezolva actuala criză. Șeful cel mare al statului paralel a fost Traian Băsescu, care este bine-mersi europarlanetar, Geroge Maior, care a fost consilierul lui Mircea Geoană, iar de acolo a ajuns director la SRI. Am primit telefoane de la Cluj ca să fiu de acord numirea lui George Maior la SRI, pe vremea când marel nostru dușman era Traian Băsescu. Maior a fost artizanul pierderii alegerilor de către Geoană.

Faptul că aceste grupuri nu au dispărut, din cauză că nu le-a deranjat nimeni, le-a deschis din nou apetitul de a ajunge la putere. Majoritatea membrilor USRPLUS sunt „ghidați” de acești oameni. Dosarul lui Dan Barna s-a înmormântat. Cunsoc un dosar de 2 lei care durează de 9 ani. Dacă lăsăm aceste lucruri nerezolvate, vor veni momente în care acești oameni vor juca la putere. Cîțu nu mai are viitor politic, dar nu a înțeles. Se va duce să se bată și să ajungă șef la PNL. Congresele sunt suverane. Dacă se ridică în congres problema că are dispensă de la vechime, atunci se supune la vot în congres. Discuțiile despre cine și cum candidează rămân deschise”, a declarat Miron Mitrea.

Articolul precedentTrafic feroviar blocat, pe ruta București-Brașov, de un șofer care a vrut să evite un accident
Articolul următorCulisele Puterii. Miron Mitrea: „Este clar că Marcel Ciolacu își dorește alegeri anticipate”