Modul în care ministrul pentru Mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat,Radu OPREA, a gestionat programul Start Up Nation este considerat unul neconform, ceea ce l-a determinat pe deputatul PNL Prahova, Răzvan Prișcă, să reacționeze.

Astfel, liberalul prahovean i-a solicitat ministrului Radu Oprea să clarifice anumite aspecte legate de modul de derulare a programului.

”Stimate Domnule Ministru,

Descris ca fiind un program care să vină în sprijinul celor care îşi doresc să îşi dezvolte afaceri în România, programul Start-up Nation este departe de a fi un program perfect ci este mai degrabă un program ce poate fi perfectibil. Dincolo de iregularităţile sesizate de beneficiari, programul are potenţialul de a oferi un impuls mediului de afaceri românesc.
Având în vedere cele menţionate anterior, vă rog domnule Ministru, să îmi comunicaţi următoarele:
– Când urmează a fi lansată ediţia din 2019 a programului?
– Care este anvelopa bugetară de care ar urma să beneficieze acest program?
Care este stadiul actual al plăţilor către beneficiarii admişi în sesiunea din 2018?”, se menționează în scrisoarea deputatului PNL Prahova, Răzvan Prișcă, adresată ministrului pentru Mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat.

Articolul precedentAccident rutier pe DJ 144, în Ariceștii Rahtivani, între o basculantă şi un autoturism
Articolul următorNoi amănunte în cazul accidentului provocat de șoferul care nu a oprit i la semnalele polițiștilor ploieșteni