Tarifele pentru salubritate în municipiul Ploiești s-ar putea majora. Conform, ziaruluiincomod.ro, Consiliul Local Ploiești se va întruni miercuri în cadrul unei ședințe extraordinare pentru a valida noul tarif de colectare a deșeurilor menajere.

Potrivit proiectului HCL, aleșii locali îl vor împuternicii pe primarul Adrian Dobre să voteze în viitoarea ședință ADI Deșeuri să voteze majorarea tarifului practicat de Rosal pentru cetățeni, la 13, 22 lei/persoană, adică 9,5 lei/ persoană pentru gunoi menajer, la care se adaugă tariful de 3,72 lei/persoană pentru colectarea deșeurilor reciclabile.

În prezent, tariful este de 9,5 lei/persoană.

În ceea ce privește utilizatorii non-casnici, aceștia vor plăti 369 lei /tonă, adică 298 lei/ tonă pentru gunoi menajer, pa care se adaugă suma de 72, 68 lei/ tonă pentru deșeuri reciclabile, dacă noile tarife vor fi validate.

Firma Rosal a fost amendată, de mai multe ori, pentru nerespectarea graficului de colectare la Ploiești și alte abateri de la contractul semnat prin intermediul ADI cu municipalitatea.

Articolul precedentBazinul Vega se redeschide peste o săptămână
Articolul următorBărbat ars într-un incendiu de vegetație uscată din Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.